Pik-Nik a més del servei de lloguer de la sala, també ofereix els serveis de càtering i animació, que juntament amb les instal·lacions i equipaments de que disposa faran de la seva reunió un èxit. Aquets serveis son totalment personalitzats amb l'objectiu que la vostra celebració sigui tal i com desitgeu.

Lloguer de l’espai Pik-Nik

Pik-Nik es pot llogar tots els dies de la setmana durant tot l'any en horari diürn.

El lloguer es pot realitzar per franges horàries o bé dies sencers. Les tarifes varien en funció del dia de la setmana i la franja horària, amb tarifes especials els dies assenyalats.

De dilluns a dijous, de 16h a 21h 80€
Divendres de 16h a 21h 100€
Dissabte i diumenge, de 10h a 15h 110€
Dissabte i diumenge, de 16h a 21h 130€
Els divendres, dissabtes, i vigiles de festius de 22h a 2h 250€
Dissabte i diumenge, de 10h a 21h 250€

Les hores extraordinàries seran a 40 € l'hora fins les 22:00 i 50 € entre les 22:00 i les 2:00 sempre que la Sala Family estigui disponible.
Per conèixer el preu dels dies assenyalats, com ara el dia de Nadal, Sant Esteve, Cap d'any o Any Nou, posat en contacte amb nosaltres.

De dilluns a dijous, de 16h a 21h 100€
Divendres de 16h a 21h 130€
Dissabte i diumenge, de 9.30h a 14.30h 140€
Dissabte i diumenge, de 16h a 21h 175€
Dissabte i diumenge, de 9.30h a 21h 350€

Les hores extraordinàries seran a 50 € l'hora fins les 23:00 sempre que la Sala Friends estigui disponible.
Per conèixer el preu dels dies assenyalats, com ara el dia de Nadal, Sant Esteve o Any Nou, posat en contacte amb nosaltres.

Catering

La distribució de l'espai Pik-Nik i el seu mobiliari han estat seleccionats per la seva versatilitat, per tal que es puguin desplaçar a qualsevol indret de la sala i crear un espai efímer, que doni solució en un moment determinat a les necessitats de cada usuari.

L'oferta del servei de lloguer de la sala Pik-Nik per dies o per hores es completa amb la possibilitat de gaudir d'un servei de catering i un servei d'animació de qualitat.

El servei de catering que s'ofereix, com el de Palau Càtering, prové d'empreses especialitzades en la celebració de grans esdeveniments socials i familiars, com ara: celebracions d'aniversaris, reunions familiars, casaments, batejos, reunions d'empresa o inauguracions. Cal destacar també que aquesta oferta de catering es complementa amb una acurada selecció de vins i caves del celler Parés Baltà, un dels pioners de l'agricultura ecològica a Catalunya.

Animació

El servei d'animació està format per diversos professionals del món de l'espectacle amb una dilatada experiència en l'animació infantil.

Si desitges més informació sobre algun d'aquests serveis posat en contacte amb nosaltres per tal de trobar els serveis que millor s'adaptin al teu esdeveniment o la teva celebració.

Pik-Nik és també un lloc on gaudir d'activitats adreçades a diferents col·lectius. Els nostres usuaris podran beneficiar-se de forma periòdica d'espectacles infantils i petits tallers. L'objectiu és passar una bona estona entre amics i que els més petits aprenguin jugant.

Locales para Fiestas Infantiles y de Cumpleaños en Barcelona