Pik-Nik s'ofereix com un espai per llogar a particulars, entitats o empreses que desitgin realitzar una activitat en un espai informal.

Zona happy park

Als nens els agrada explorar els seus límits. Aquesta zona de jocs està pensada per gaudir del joc amb amics garantint la seguretat, estant degudament protegida per evitar accidents. Els elements que el componen permeten divertir-se amb jocs d'equilibri, de coordinació, amb el descobriment del propi cos i de les seves possibilitats motrius, cognitives i socioafectives.

Aquesta és la zona happy park, és l'espai "estrella" per a nens de 3 a 12 anys equipat amb un parc de jocs infantil ple d'obstacles que han de superar... tobogan, piscina de boles, puchings, gronxador, etc.. A més poden gaudir de dos llits elàstics i una cistella de basquet amb pilotes de drap.

Zona cuina - office

La cuina sempre ha estat un lloc important a casa nostra i és per això que a les nostres sales tenim especial cura en el seu disseny i comoditat.

Aquest espai està equipat amb una gran taula de menjador de fusta amb bancs creant un ambient proper i familiar. També pots trobar els electrodomèstics habituals: la nevera , el forn , el microones , aigüera i la cafetera Dolcegusto. A més, hi ha un aparador mòvil per si el voleu decorar amb alguna temàtica o bé amb el pastís, cupcakes o una caixeta amb gominoles.

L'espai per preparar el menjar i les begudes també és ampli i amb l’aigüera.

Es complementa també amb parament bàsic de la cuina, bosa d'escombreries, drap de cuina i kit de neteja.

Ah! i si t'animes tens al teu abast una selecció de caves i les seves copes.

Zona sala estar

La sala d'estar és l'espai on relaxar-se, conversar i riure amb els amics i familiars. Pik-Nik ha volgut recrear aquest espai d'una manera informal.

Els usuaris de Pik-Nik més grans disposen en aquest espai de butaques on conversar o relaxar-se escoltant música.

La mobilitat d'aquest mobiliari és essencial , ja que aquest espai disposa d'equipament audiovisual ( TV de 50' , una minicadena i una Xbox360 Kinect), que permet als nostres usuaris, entre altres opcions, utilitzar el karaoke i ballar. Aquest espai també inclou una taula de ping-pong.

Tota aquesta oferta de serveis i equipaments es completa amb un ampli bany adaptat i amb canviador.

Zona joc lliure / zona polivalent

Aquesta zona està condicionada de manera habitual amb jocs diversos, pensats per a la celebració de festes en què predominen els petits sobre els adults. Disposa d'elements de psicomotricitat, disfresses, pissarra, i jocs diversos .

Aquesta zona, tant pel mobiliari que la compon com per la decoració, està pensada perquè permeti un ús polivalent.

Si celebrem una festa infantil els nens disposen d'un ambient i variat de jocs adequats.

Si celebrem una festa en la qual la majoria són convidats adults, aquesta zona queda lliure de jocs i disposem d'una àmplia zona de sala d'estar o menjador.

Locales para Fiestas Infantiles y de Cumpleaños en Barcelona