Pik-Nik s'ofereix com un espai per llogar a particulars, entitats o empreses que desitgin realitzar una activitat en un espai informal.

Zona happy park

Els nens són curiosos i temeraris. La mobilitat els dóna una nova visió de la realitat i dels seus límits. Aquesta zona està pensada per afavorir l'exploració de l'entorn garantint la seguretat, estant degudament protegit per evitar accidents. Els elements que el componen permeten el descobriment del propi cos i de les seves possibilitats motrius, cognitives i socioafectives.

Aquesta és la zona happy park, és l'espai "estrella" per a nens de 3 a 12 anys està equipat amb un parc de jocs infantil ple d'obstacles que han de superar... tobogan, piscina de boles, puchings, gronxador, túnel i helicòpter.

Zona cuina - office

Els pobles, especialment els mediterranis, fem les nostres celebracions i ens reunim sovint al voltant d'una bona taula, i per tant la cuina ha estat una de les estances més importants de la nostra vida social i familiar. Nosaltres volem fer un tribut a aquest espai oferint un lloc agradable on gaudir de la companyia dels teus convidats.

Aquest espai està equipat amb una gran taula de menjador de fusta amb bancs creant un ambient proper i familiar. També pots trobar els electrodomèstics habituals: la nevera , el forn , el microones , aigüera i la cafetera Nespresso .

L'espai per preparar el menjar i les begudes també és ampli, i el complementa l’aigüera.

Es complementa també amb parament bàsic de la cuina i kit de neteja.

Ah! i si t'animes tens al teu abast una selecció de vins i caves , amb copes adequades, que t'acompanyaran en la teva festa .

Zona sala estar

La sala d'estar és l'espai on relaxar-se, conversar i riure amb els amics i familiars. Pik-Nik ha volgut recrear aquest espai d'una manera informal.

Els usuaris de Pik-Nik disposen en aquest espai de coixins on conversar i relaxar-se escoltant música, encara que per a aquelles persones que prefereixen un suport més tradicional hi ha butaques i cadires.

La mobilitat d'aquest mobiliari és essencial , ja que aquest espai disposa d'equipament audiovisual ( TV de 50' , una minicadena i una Xbox360 Kinect), que permet als nostres usuaris, entre altres opcions, utilitzar el karaoke i ballar.

La distribució de l'espai Pik-Nik i el seu mobiliari ha estat seleccionat per la seva versatilitat, perquè es pugui desplaçar a qualsevol lloc de la sala i crear un espai efímer, que doni solució en un moment determinat a les necessitats de cada usuari.

Tota aquesta oferta de serveis i equipaments es completa amb dos banys, un d'ells adaptat i amb canviador.

Zona joc lliure / zona polivalent

Aquesta zona està condicionada de manera habitual amb jocs diversos, pensats per a la celebració de festes en què predominen els petits sobre els adults. Disposa d'elements de psicomotricitat, disfresses, pissarra, i jocs diversos .

Aquesta zona, tant pel mobiliari que la compon com per la decoració, està pensada perquè permeti un ús polivalent.

Si celebrem una festa infantil els nens disposen d'un ambient i variat de jocs adequats.

Si celebrem una festa en la qual la majoria són convidats adults, aquesta zona queda lliure de jocs i disposem d'una àmplia zona de sala d'estar o menjador.

Locales para Fiestas Infantiles y de Cumpleaños en Barcelona