Si has arribat fins a aquesta pàgina és que t’interessa celebrar la teva festa i fer el teu pik-nik particular.

A continuació t’expliquem com fer-ho, i si alguna cosa no et queda clara no dubtis a trucar-nos o enviar un correu electrònic amb les teves consultes i els teus suggeriments.

Calendari de Reserves

Els horaris marcats amb color: NO disponibles

Matí Tarda Nit

Mira el nostre calendari de reserves, truca'ns per telèfon o envia’ns un correu electrònic per reservar la data que estigui lliure.

Funcionament de la sala

El dia reservat, una persona de Pik-Nik farà entrega de les claus a la persona responsable de la reserva a l'hora acordada (esperant un màxim de 15'), li lliurarà els extres sol·licitats i l’explicarà el funcionament de les instal·lacions. En aquest moment s'ha de pagar la resta del lloguer de la sala i els extres sol·licitats. Aquesta persona serà la responsable de garantir un bon ús de la sala i les seves instal·lacions i haurà de deixar una fotocòpia del DNI. Si sorgeix algun imprevist haurà de trucar per telèfon a la persona responsable de Pik-Nik.

Si durant la festa decideixes quedar-te més temps, hauràs de trucar al responsable de Pik-Nik per avisar que vols hores extres (sempre que no hi hagi cap reserva al darrere).

Quinze minuts abans de finalitzar l'hora de lloguer una persona de Pik-Nik anirà a recollir les claus i comprovar que tot està en perfecte estat. En aquest moment es pagaran les hores extres en cas que n’hi hagin.

La sala ha de quedar recollida i neta, tal com estava quan se n'havia fet entrega unes hores abans. S'ha de buidar la nevera, llençar les escombraries i passar l'escombra.

Et recordem que ...

Des del nostre web podràs crear i descarregar les invitacions per als teus convidats. També podràs contractar per telèfon o per correu electrònic serveis complementaris.

Està prohibit fumar a tota la sala.

Està prohibit llançar confeti i enganxar res a les parets o al sostre fora dels espais habilitats.

Està prohibida l'entrada d'animals de companyia, de bicicletes, monopatins i altres vehicles, així com de pilotes o altres joguines que puguin fer malbé la sala.

La zona infantil és d'ús exclusiu de nens, és obligatori l'ús de mitjons i està prohibit menjar i beure en aquesta zona.

S'ha de fer un bon ús de tots els serveis, els equipaments i les instal·lacions de què disposa la sala Pik-Nik.

Locales para Fiestas Infantiles y de Cumpleaños en Barcelona