Curs d iniciació al tast de vins

 

En aquest curs aprendrem els principals mètodes d´elaboració de vins, les principals varietats i les característiques dels vins blancs, negres, rosats i escumosos. Practicarem la metodologia de tast. I farem jocs d´aromes. A veure qui té el nas més fi. ¡¡¡

A cada sessió es tastaran 2 vins a cegues. En total es tastaran 8 vins.

1ª sessió: Coneixerem el mètode d'elaboració dels vins blancs, les principals varietats de raïm utilitzades per a la seva elaboració, i finalment, tastarem, com ho fa un sommelier, dos vins blancs de diferents varietats per pareciar les seves qualitats organolèptiques.

2ª sessió: Coneixerem el mètode d'elaboració dels vins rosats, les principals varietats de raïm utilitzades per a la seva elaboració, i finalment, tastarem, com ho fa un sommelier, dos vins rosats de diferents denominacions d'origen per pareciar les seves qualitats organolèptiques.

3ª sessió: Coneixerem el mètode d'elaboració dels vins negres, les principals varietats de raïm utilitzades per a la seva elaboració, i finalment, tastarem, com ho fa un sommelier, dos vins negres de diferents estils per pareciar les seves qualitats organolèptiques.

4ª sessió: Coneixerem dos mètodes d'elaboració dels vins escumosos, les principals varietats de raïm utilitzades per a la seva elaboració, i finalment, tastarem, com ho fa un sommelier, dos vins escumosos de diferent mètode d'elaboració per pareciar les seves qualitats organolèptiques.

Dies: Primera sessió el dijous 15 de febrer; segona sessió el 22 de febrer; tercera sessió l'1 de març; i quarta sessió el 8 de març de 2018

Dies: Dijous 15, i 22 de febrer; i 1 i 8 de març de 2018

Horari: 19.30-21.00 hores

Preu: 50€ (4 classes, vins inclosos); ; 15€ (1 classe, vins inclosos)

Data d’inici: 15 de febrer de 2018

Lloc: Carrer Francesc Oller, 73. 08225 Terrassa

Imparteix: Jorge Cátedra (Sumiller)

e-mail: jorge@pik-nik.es

Telèfon: 651 614 103

Places limitades

   
Locales para Fiestas Infantiles y de Cumpleaños en Barcelona