Tallers Cupcakes & Arquitectura. Horno & Adorno + Igluforkids

Comencen els tallers a Pik-Nik.

Pik-Nik és un espai, en què a més de llogar per a actes, s'ofereix a professionals que volen realitzar activitats a la nostra sala.

Ja tenim els primers que s'han animat!

Bibiana de "Horno & Adorno", realitzarà tallers de cuina en què elaborarem, cupcakes i cookies decorades d'allò més originals. Ens ensenyarà tots els trucs i les tècniques necessàries per poder realitzar a casa i triomfar!.

"Igluforkids" de la mà d'Eva, arquitecta, realitzarà el taller d'arquitectura per a nens, on els petits es convertiran en arquitectes i aprendran, investigaran i experimentaran amb "els espais domèstics".

Es realitzaran tres tallers amb diferents temàtiques, així que segur que trobes el que més s'adapta a les teves inquietuds.

Si et ve de gust passar un matí divertit descobrint el necessari perquè els teus dolços siguin perfectes, et proposen dos tallers:

Taller de Cupcakes per a principiants, dissabte 13 d'abril.  

Taller de galetes decorades per a principiants, dissabte 11 de maig.

Si en canvi t'apassionen els dolços, i alhora fa temps que vols fer una activitat amb els teus petits, aquest és el taller que busques:

Taller de cupcakes en família + Arquitectura per a nens, dissabte 20 abril.

"Horno & Adorno" i "Igluforkids" es fusionen per oferir-nos aquest taller de cuina i d'arquitectura per a tota la família!

Si voleu conèixer més detalls dels tallers podeu visitar el web http://cursos.hornoyadorno.com/ on trobaràs tota la informació sobre continguts, horaris, dates i preus ...

Apunteu-vos ja! No us els podeu perdre!

 

   
Locales para Fiestas Infantiles y de Cumpleaños en Barcelona